Drapsmysterier fra Bergensområdet

Drapsmysterier fra Bergensområdet omhandler 25 dramatiske saker fra Bergen og omegn. Her kan du lese om en rekke legendariske kriminalsaker som har rystet Bergen og Vestlandet.

Boken viser en del milepæler i bergensk kriminalhistorie og viser rettspraksis i ulike tidsperioder. Boken var første gang utgitt i 2005.

Ingenting overgår virkeligheten. I dokumentaren Drapsmysterier fra bergensområdet har jeg samlet 25 saker som alle sjokkerte sin samtid, blant annet Schnitler-saken og Isdalskvinnen.

Boken tar deg tilbake til den gang folk stod i lange køer utenfor tinghuset for å følge drapssakene.

I tiden 1839 til 1994 var det kun fire uoppklarte drapssaker i bergensdistriktet. To av disse skjedde med noen få hundre meters mellomrom; Hollekim-saken og noen år senere drapet på Magnus Ellingsen – en psykisk utviklingshemmet mann som jublet uhemmet over en gevinst på travbanen, men som aldri nådde hjem.

Saker

  • Isdalskvinnen
  • Siren-saken
  • Schnitler-saken
  • Paraplydrapet
  • Løvemannen

Boken kan kjøpes direkte fra forfatteren. Prisen er 329 kroner. Du får den portofritt tilsendt (porto er 120 kroner). I tillegg får du et hefte med et utvalg av politidokumentene i saken om Isdalskvinnen. Send epost til monika.yndestad@gmail.com

Utgitt: 2005 (1. opplag) og 2017 (2. opplag)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s